Csapatjáték

Elindult a csakFEMTOLL.hu!

Az ötlet esetünkben is egy problémára vezethető vissza. Működő vállalkozásainknak kerestünk igényes fém tollakat reklámajándéknak. A hazai kínálattal azonban több szempontból sem voltunk megelégedve.
Az ötletet tett követte, beleástuk magunkat a témába, felderítettük a lehetőségeket, teszteltük a beszállítókat, tollakat.

Heteken, hónapokon keresztül tervezgettük, alakítottuk a weblapot amikor éppen ráértünk foglalkozni vele a mindennapos munkánk, egyéb elfoglaltságaink mellett.

A mostani állapotot még ne hívjuk végeredménynek, sokkal inkább egy köztes állapot a folyamatos átalakításban, fejlesztésben. 

Hasznos tanulási, gyakorlási lehetőség volt az egész család számára.

A fényképeket Andi készítette, és a Facebook oldalunkat is ő kezeli. A képek retusálásával Domi töltött el végeláthatatlannak tűnő órákat. A weblap műszaki hátterét Gábor tartotta kézben, ugyanígy a szövegírást. A honlap szerkesztésében, a szövegek feltöltésében viszont megint Dominak jutott meghatározó szerep. Szofi mindeközben kitartóan szaladgált a tollakkal, fel 's alá. Az ügyfélkapcsolatokkal pedig kezdetektől fogva Magdi foglalkozik.