Mindenki szeret ajándékot kapni

A mondás szerint jobb adni, mint kapni, ettől függetlenül azért szeretünk ajándékot kapni. Ezt sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni, pedig minden vállalkozásnak legyen szó mikro vállalkozásról vagy multiról, jellegtől függetlenül a rendelkezésére áll egy hihetetlenül egyszerű, alacsony költséggel megvalósítható nyereségnövelő eszköz. Ez a direkt marketing sokszor elhanyagolt eszköze a reklámajándék. Elsőként erről többnyire a reklámtoll jut az eszünkbe és nem véletlenül, hiszen a népszerűsége, célszerűsége miatt töretlen.

A reklámtoll hasznos ajándék

Ha a reklámtoll mellett tesszük, le a voksunkat nem foghatunk mellé, és ha még a minőségre is ügyelünk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy sokáig lesz a szem előtt az ajándékunk. A fém reklámtoll tökéletesen alkalmas ennek a feladatnak a betöltésére. Tartóssága és esztétikus megjelenése szavatolja, hogy ha kifogy belőle a tinta, akkor a tulajdonosa nagy eséllyel új betétet vásárol bele és ezzel a reklámtoll még tovább tudja hirdetni a rajta lévő üzenetet.

A reklámajándék egyszerű eszköz

A reklámajándék akár a reklámtoll is a marketinges nyelven közvetített üzeneten túl, köszönetet fejez ki. Köszönöm neked a bizalmat üzleti partner, vásárló, megrendelő, hogy engem választottál, nálam vásároltál, vagy a későbbiekben teszed majd ezt. Ezt a köszönömöt kifejezhetjük a reklámtoll mellett egy kulcstartóval, bögrével, vagy ami most igen népszerű egy vászon bevásárlótáskával is.

Az elégedett vásárló visszatér

Akik azt gondolják csak a drága pénzen vásárolt sales szöveg lehet, hatékony a termék eladásban, azok tévednek. Ami elad, az a vásárló pozitív tapasztalata, hogy „itt rám figyeltek, elégedett vagyok a kiszolgálással és a termék minősége is megfelel a számomra”. Ezt tovább erősíti, ha még apró ajándékkal is kedveskedünk neki, ami nem a fióknak készült, hanem valóban használható. Ebben az esetben biztosan pozitív érzelmekkel távozik tőlünk, és minden bizonnyal visszatérő vásárlónkká válik. A reklámajándékkal a cégünk arculatának pozitív kialakításáért is sokat teszünk, és az ajándékkal pedig jobbá tesszük a vásárló, vagy érdeklődő napját.
Mi kell hozzá, hogy az Ön vásárlói is elégedettebbek legyenek? Lehet hogy elég hozzá egy reklámtoll is.